Κατοικίες

Βλαχού Κατοικίες

SOLD OUT

Ο σχεδιασμός του Βλαχού κατοικίες είναι βασισμένος στη λειτουργικότητα, απλότητα και ενεργειακή απόδοση, προσφέροντας ένα υψηλό επίπεδο σύγχρονης ζωής. Οι ευρύχωροι και άνετοι εσωτερικοί χώροι που εκτείνονται απρόσκοπτα προς τα έξω με καλυμμένες βεράντες, παρέχουν την ευελιξία στο χώρο και τη φυσική άνεση όπως απαιτείται από τους ένοικους. Αυτό το τριώροφο κτήριο αποτελείται από 9 διαμερίσματα και βρίσκεται στην περιοχή Κρασά της Λάρνακας. Μια ήσυχη οικιστική περιοχή, σε μια άνετη απόσταση από την αναταραχή ενός κέντρου της πόλης, αλλά με άμεση πρόσβαση σε σχολεία, πάρκα (Αλυκή Λάρνακας), εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, γήπεδα, σινεμά, υπεραγορές και σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους έξω από την πόλη.

  • Κατοικίες
  • Έξι διπλά και τρία μονά διαμερίσματα
  • Λάρνακα, περιοχή Κρασά
  • Τέλος 2020
  • Download

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ – ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Το κτήριο θα είναι ενεργειακής απόδοσης ‘Α’ πιστοποιημένο από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας.  Αυτό σημαίνει ότι το κτήριο θα είναι χαμηλού λειτουργικού κόστους και κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας θερμομονωτικά υλικά. Η εξοικονόμηση ενέργειας περιλαμβάνει την κατανάλωση ενέργειας για σκοπούς θέρμανσης και ψύξης του κτιρίου, για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, για εξαερισμό και φωτισμό του κτηρίου. Περίπου τα ⅔ της επιφάνειας της οροφής χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Οι ανάγκες σε ηλεκτρισμό των κοινόχρηστων χώρων καλύπτονται με φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελούμενο από 6 πάνελς. Ο ιδιοκτήτης κάθε διαμερίσματος έχει το δικαίωμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος των 6 πάνελς με επιπρόσθετο κόστος. Αν η εγκατάσταση γίνει πριν από τη παράδοση του κτηρίου τότε 2 από τα 6 πάνελς θα παρέχονται δωρεάν. Οι λεπτομέρειες των φωτοβολταϊκών συμπεριλαμβανομένου και του κόστους είναι διαθέσιμες σε όποιο τις ζητήσει.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Τα διαμερίσματα θα είναι πλήρως κλιματιζόμενα με κρύο και ζεστό αέρα με μία κεντρική μονάδα VRV στη οροφή για κάθε διαμέρισμα και με χωστά, ενσωματωμένα σε ψευδοτάβανα εσωτερικές μονάδες.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ
Ο Σκελετός αποτελείτε από ενισχυμένο σκυρόδεμα σύμφωνα με τα κυπριακά πρότυπα και τον ευρωπαϊκό αντισεισμικό κώδικα σχεδιασμού των κτηρίων. Τα ταβάνια των διαμερισμάτων είναι fair-face με δύο χέρια σπάτουλα και τρία χέρια μπογιά.

ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ
Οι εξωτερικοί τοίχοι των διαμερισμάτων θα είναι από θερμομονωτικά τούβλα πολύ καλής ποιότητας, πάχους 300mm και σουβατισμένη με 20mm θερμομονωτικό σουβά εσωτερικά και εξωτερικά. Οι εσωτερικοί τοίχοι με τούβλα 100 mm και οι εσωτερικοί διαχωριστικοί τοίχοι με θερμομονωτικά τούβλα 250mm. Οι τοιχοποιία θα είναι σύμφωνα με τα κυπριακά πρότυπα, με τρία χέρια σουβά και τρία χέρια μπογιά.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Τα πατώματα των υπνοδωματίων θα είναι laminate 7mm και αξίας €25/m2 συμπεριλαμβανομένου της τοποθέτησης. Τα πατώματα καθιστικού και κουζίνας θα είναι από κεραμικά γρανιτέ αξίας αγοράς €20/m2 . Οι επενδύσεις μπάνιων (πάτωμα και τοίχος) θα είναι με κεραμικά αξίας αγοράς €20/m2. Σε όλες τις βεράντες θα τοποθετηθούν αντιολισθητικά κεραμικά αξίας αγοράς €15/m2. Σε όλα τα πατώματα θα τοποθετηθεί τσεκολαδούρα του ιδίου τύπου με την επένδυση. Η επιφάνεια των τοίχων μεταξύ των πάγκων και των ντουλαπιών θα καλυφθεί με κεραμικά αξίας €20/m2.

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Όλα πρώτης ποιότητας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Όλα τα ντους είναι κτιστά με πόρτες από γυαλί ασφαλείας. Η αξίας αγοράς όλων των ειδών υγιεινής και εξαρτημάτων για τα δωμάτια των ντους/WC είναι €600 για τα κυρίως αποχωρητήρια και €500 για τα αποχωρητήρια των υπνοδωματίων.

ΠΕΛΕΚΑΝΙΚΑ
Κουζίνες: Με κουτιά από μελαμίνη λευκή 18μμ, πορτάκια από laminate, συρτάρια από μεταλλικό πλαίσιο με φρένο, και μεντεσέδες ”BLUM”. Η κουζίνα θα κατασκευαστεί όπως φαίνεται στα σχέδια και θα είναι αξίας €185/m για ντουλάπια και πάγκους. Ο αγοραστής εάν το επιθυμεί θα μπορεί να κάνει δικής του επιλογής κουζίνα επιβαρημένος τη διαφορά στη τιμή. Η αξία αγοράς για το νεροχύτη και βρύση είναι €260.
Πόρτες: Οι εσωτερικές πόρτες είναι laminate με επίπεδη κάσσα. Οι είσοδοι των διαμερισμάτων θα έχουν πόρτες πυρασφάλειας laminate με κλειδαριές ασφαλείας 3 σημείων.
Ερμάρια: Με κουτιά από μελαμίνη λευκή 18μμ και πόρτες laminate όπως φαίνονται στα σχέδια και αξίας €180/m2.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
Οι πόρτες εισόδου της πολυκατοικία και όλα τα παράθυρα και συρόμενες πόρτες είναι από θερμομονωτικό προφίλ αλουμινίου και με διπλό γυαλί.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Στην υδραυλική εγκατάσταση χρησιμοποιούνται σωλήνες pipe-in-pipe για το ζεστό και κρύο νερό. Οι σωλήνες για το ζεστό νερό θα είναι μονωμένες. Στην οροφή είναι τοποθετημένος ηλιακός θερμοσίφωνας με ντεπόζιτο νερού ενός τόνου με πιεστικό σύστημα.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ
Για τις αποχετεύσεις θα χρησιμοποιηθούν πλαστικές σωλήνες U.P.V.C. Το υποστατικό θα συνδεθεί με το δημόσιο αποχετευτικό σύστημα.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Η ηλεκτρική εγκατάσταση θα γίνει σύμφωνα με τους κανονισμούς της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και συμφώνως των σχεδίων. Σημεία αντένας και καλωδιακή τηλεόραση θα υπάρχου στα υπνοδωμάτια και καθιστικό.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ – ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
Οι εξωτερικές εργασίες για διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων και των χώρων στάθμευσης, καθώς και των τοιχαριών θα γίνουν σύμφωνα με τα σχέδια.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Θερμομόνωση: Οι εξωτερικές πλευρές των δοκών και των κολονών και η εκτεθειμένη πλάκα του ισογείου θα είναι θερμομονωμένες με 5εκ εξηλασμένη πολυστερίνη. Η οροφή θα είναι θερμομονωμένη με 8εκ εξηλασμένη πολυστερίνη. Οι εξωτερική τοιχοποιία αποτελείται από 30εκ θερμομονωτικά τούβλα.
Υγρομόνωση: Όλες οι επιφάνειες που είναι εκτεθειμένες σε χώμα, τα μπαλκόνια, ντους, και οι οροφές θα είναι μονωμένες ενάντια στην υγρασία. Τα μπαλκόνια και ντους θα είναι μονωμένα με υποδαπέδια μόνωση βασισμένη στο τσιμέντο και η οροφή με ασφαλτική μεμβράνη 4mm.

Σημειώσεις
• Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι λιανικές τιμές πώλησης όπως διατίθενται από τους συνεργάτες μας.
• Tο Φ.Π.Α. συμπεριλαμβάνεται στις τιμές των υλικών.
• Πιθανές εσωτερικές αλλαγές στα διαμερίσματα θα πρέπει να γίνονται πάντα σε συνεννόηση και με τη συγκατάθεση του αρχιτέκτονα και του πωλητή. Ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα όπως αρνηθεί οποιεσδήποτε αλλαγές η τροποποιήσεις των συμφωνηθέν και μονογραφημένων σχεδίων του διαμερίσματος.
• Ο επιβλέπων μηχανικός έχει το δικαίωμα όπως επιφέρει μικρές αλλαγές και τροποποιήσεις στα σχέδια.

Αρ. Διαμ.ΌροφοςΧώρος Στάθμευσης / ΑποθήκηΠροσανατολισμόςΥπν/τιαΤουαλέτεςΕσωτερικό Εμβαδό /τμΚαλυμμένες Βεράντες/ τμΣυνολικό εμβαδόν/ τμΤιμή/€Availability
1011stΒόρειο228520105- Πωλήθηκε
1021stΝότιο228520105- Πωλήθηκε
1031stΑνατ.11511666- Πωλήθηκε
2012ndΒόρειο228520105- Πωλήθηκε
2022ndΝότιο228520105- Πωλήθηκε
2032ndΑνατ.11511666- Πωλήθηκε
3013rdΒόρειο228520105- Πωλήθηκε
3023rdΝότιο228520105- Πωλήθηκε
3033rdΑνατ.11511666- Πωλήθηκε

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
50% ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
20% ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
10% ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ
10% ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ
10% ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) είναι σήμερα 19%. Ωστόσο, για πρώτη φορά αγοραστές που αγοράζουν ακίνητο στην Κύπρο ως σπίτι διακοπών ή για σκοπούς μόνιμης κατοικίας για δική τους χρήση, ο συντελεστής ΦΠΑ είναι 5% αφού πρώτα εξασφαλιστεί έγκριση από την αρχή ΦΠΑ. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις τιμές ή να μην πωλήσουμε ένα ακίνητο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Αυτά τα στοιχεία συμπεριλαμβανομένων των τιμών, των περιοχών και της περιγραφής της περιουσίας δεν αποτελούν μέρος οποιασδήποτε προσφοράς ή σύμβασης.